DIGITÁLNÍ KANCELÁŘ (23.4.2024)

2 500 Kč 2 700 Kč od 2 500 Kč
Volná místa (1 ks) Obsazeno Zvolte variantu
Varianta

Pojďte se společně s námi podívat na digitální kancelář, jak ji využíváme v naší nadaci.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Chcete, aby vaše nezisková organizace fungovala efektivněji a s menšími náklady? Chcete se zbavit papírování a zjednodušit si komunikaci? Pak je pro vás kurz Digitální kancelář to pravé.

Na tomto kurzu se naučíte, jak využívat moderní technologie ve své neziskové organizaci. Seznámíte se s užitečnými nástroji, které vám pomohou s řízením projektů, interní a externí komunikací nebo s administrativou. Na kurzu vám představíme užitečné nástroje, které využíváme pro řízení projektů, interní i externí komunikaci nebo pro správu finančních dokladů. Podíváme se také na naše využití cloudových úložišť a na to, jak v nich pracujeme. Představíme si také základní možnosti automatizací procesů. Chcete pracovat z gauče a mít celou kancelář v noťasu? 

Přihlaste se! Není to sen, je to digitální kancelář.

Kurzem vás provede ředitelka NROS Taťána Plecháčková a manažer vzdělávacích aktivit Jan Placák. 

NA KURZU BUDEME ŘEŠIT:

  • Jak v organizacích zavádět digitální nástroje
  • Představení digitálních nástrojů
  • Řízení projektů a rozdělování úkolů
  • Interní komunikace v týmu
  • Jak na elektronickou docházku
  • Cloudové možnosti
  • Hromadná rozesílka e-mailů
  • Automatizace procesů
  • Správa a oběh finančních dokladů
  • Základy finančního řízení

CÍLEM KURZU JE:

Cílem kurzu je ukázat vám, že využívání moderních technologií vám může ušetřit čas a peníze. Naučíte se, jak tyto technologie efektivně používat a jak je přizpůsobit potřebám organizace. Důležité je začít myslet digitálně.

KURZ JE URČEN PRO:

Kurz je určený pro ředitele a manažery neziskových organizací, finanční i projektové manažery, personalisty a také pro ty, kteří se chtějí posunout a nebát se nových technologií. Vítáme začátečníky i pokročilejší znalce technologií.

CO O KURZU ŘÍKAJÍ ÚČASTNÍCI:

„Tento kurz mi otevřel oči v tom, že není špatně dělat velké změny, když člověk vidí, jaký to může přinášet pozitivní dopad.“

„Velice zajímavý kurz plný praktických rad a vyzkoušených postupů.“

LEKTOŘI KURZU: 

Mgr. Taťána Plecháčková

Taťána Plecháčková je ředitelkou NROS, hodnotitelem projektů a lektorkou. Pracovala ve státní správě, komerčním sektoru a v několika neziskových organizacích, kde se věnovala zejména projektovému řízení a metodice sociálních služeb. Je též koučem s akreditovaným výcvikem s orientací na pracovníky pomáhajících profesí. Dlouhodobě se věnuje tématu a podpoře sociálního podnikání a posilování kompetencí manažerů neziskových organizací.

Jan Placák

V NROS je už od roku 2015 a aktivně se podílel na přechodu do cloudu celé Nadace. Stál u zavádění většiny aplikací a nástrojů, které v NROS aktivně používáme. Od roku 2019 se stará o veškeré vzdělávací aktivity pro neziskovky. Podílel se na vývoji automatizace procesů ohledně objednávání kurzů. Stará se o webové stránky a sociální sítě nadace.

Podívejte se na ochutnávku našeho kurzu. Na konferenci Digitální den pro neziskovky byla představena naše bezpapírová kancelář.

INFORMACE K ORGANIZACI SEMINÁŘE:

Termín: 23. 4. 2024 od 10:00 do 16:00

Místo konání: Kurz proběhne ve Vzdělávacím středisku Václavka. Na Václavce 1135/9, Praha 5. Středisko není bezbariérové.

Obecné informace ke kurzům.

Podívejte se na ochutnávku našeho kurzu. Na konferenci Digitální den pro neziskovky byla představena naše bezpapírová kancelář.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vzdělávání s NROSkou
Měsíc konání: duben
Datum kurzu: 23.4.2024

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: